top of page

Anet & Míla

Aktualizováno: 12. 9. 2022



Tahle svatba pro nás byla velká zkouška z několika důvodů. Hlavním z nich bylo místo, které nebylo zrovna hezké, pokud tedy nemáte svatbu v námořnickém stylu. Námořnické dekorace se snadno schovají, ale zakrýt postavičky v plavkách a modré zdi už byl jiný oříšek.
Na kurzu svatební koordinátorky Vám doporučí neberte místa s ošklivou podlahou či zdmi. No ale na svatbě, kde je spousta dětí a většina rodiny bydlí v místě, jsme na to nemohli brát ohled. Celý týden jsme postupně zakrývali v podstatě celý prostor. Nemít dítě a čtyřnohé miláčky asi by nám to netrvalo tak dlouho :)



Snažili jsme se různě kombinovat materiály a ne vše zakrývat látkou. Velkým pomocníkem byly papírové ubrusy se kterými jsme v podstatě tapetovali, rákos a karton. Místo rákosu jsme původně uvažovali o OSB deskách, ale nakonec jsme se rozhodli ušetřit rozpočet na jiné věci. Tak co myslíte, povedlo se nám vše zakrýt?




Na první fotce je vidět jediná modrá zeď, kterou se nám nepovedlo zakrýt. Po zbytku modré pak není ani stopy :)
Venku se nám pracovalo lépe, největší přání nevěsty Anetky bylo trochu oddělit koupaliště (normálně otevřené) od svatby, proto jsme zvolili stan ( i kvůli kapacitě). Nakonec jsme přidávali ještě druhý, protože to vypadalo, že počasí nám nebude přát a kapela by musela být uvnitř. Všichni jsme se modlili a Anet s Mílou to vyšlo perfektně. Pršelo těsně před obřadem a tak na koupališti nebyla ani noha, i když se vyčasilo.





Ráno jsme měli krásně nazdobeno a jen doladili detaily a květinovou výzdobu. Přesunuli jsme se pak na místo obřadu, které bylo v Zámeckém parku a začali zdobit i tam. Celá svatba se pro nás nesla v duchu končícího léta a tak jsme používali živé i sušené květiny. Paleta barev byla béžová, pudrová a tmavě zelená. Všechno jemné a elegantní, tak jak si novomanželé přáli.


Přidáme ještě pár útržků, i když bychom nejraději sdíleli všechny fotografie, protože Michaela Pařízková je prostě kouzelnice. Musíme říct, že na téhle svatbě nejen novomanželé byli skvělí , ale měli jsme i úžasné svatebčany, kteří nám celou koordinaci ulehčili a když nám vybouchla záložní hra vymysleli si jinou (poučení pro nás nejdřív vyzkoušet balonky nafouknout před velkým dnem).
Novomanželům přejeme jen štěstí a radost ve společném životě, vše ostatní už mají ♥





PS: Přestože byla svatba kouzelná, toto místo nedoporučujeme.
62 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page