top of page

Kávová & Zámecká svatba

O první sobotě v červnu se nám sešly hned dvě svatby najednou a nemohly být více rozdílné!
Míša a David se rozhodli pro svatbu neskutečně pohodovou, barevnou, veselou a nabitou energií. Pronajali si pro sebe celý kemp, aby všichni kamarádi i rodina měli kde spát a nemohli se vymlouvat, že nepijí, protože řídí.


Většinu zařizování si dnes již manželé zajistili sami a my dostali jen jeden důležitý úkol – všechno ozdobit. Stavěli jsme tedy párty stany a zdobili vše břízou a barevnými stužkami. I květinová výzdoba byla originální – nevěsta si den před svatbou dojela nasbírat květiny na květinovou farmu Loukykvět.
Čisté posekané prostranství, kde běžně stanují kempaři, se nám během dvou dní společnými silami podařilo proměnit na kouzelné svatební místo. O svatebním dni jsme jen brzy ráno přijeli doladit posledních pár detailů a zbytek dne už si novomanželé užili sami jen se svými hosty. A podle fotek to byla pořádná párty!


Zato Káťa s Tomášem se rozhodli pro svatbu na zámku v Děčíně. Prostory romantické růžové zahrady a elegantní restaurace Athina měli zcela jinou atmosféru. Výzdoba tu byla jen jemná a vkusná do barev, které splynuly jak se zahradou, tak následně s restaurací.
Nevěsta Káťa se nám ozvala jen necelé tři týdny před svatbou. Původně měla vše v plánu obstarat sama, ale nakonec se rozhodla říct si o pomoc. Její výzdobu jsme ještě trochu doplnili o naše kousky a zařídili veškerou instalaci.


Zatímco se zkrášlovala v pokoji pro nevěstu, my jsme vítali hosty, připevňovali jim vývazky a seznamovali je s harmonogramem celého dne. Po překrásném klidném obřadu, který doprovázel letní vánek a křik páva v zámecké zahradě, jsme pomohli fotografce zorganizovat početnou rodinu na skupinové fotky a po přesunu svatebčanů do restaurace jsme vše uklidili a nenápadně se vytratili.

Děkujeme oběma párům, že si pro svůj den vybrali právě nás a přejeme jim hodně lásky do budoucích let!
35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page